Warta

  • Konsep Kosmetik II

    Luwih ketat: manajemen dinamis saka tembung sing dilarang Saliyane serangan sing tepat babagan "tambahan konseptual," ana akeh langkah manajemen sing ketat ing langkah-langkah kasebut. Pisanan, standarisasi manajemen label kosmetik impor. Mentri Administrasi Pangan lan Obat Negara ...
    Waca liyane
  • Konsep Kosmetik Siji

    Situs web resmi Administrasi Pangan lan Obat Negara ngetokake "Surat Opini Menuntut Umum babagan" Langkah-langkah Administratif kanggo Label Kosmetik (Draft kanggo Komentar) "minangka metode manajemen pendukung liyane kanggo" Regulasi Pengawasan lan Administrasi Kosmetik "(h. ..
    Waca liyane
  • HEYPACK PRODUK BARU-ing botol semprotan terus katup

    Sistem semprotan pirang-pirang lan produk sing gegandhengan yaiku model produk katup dualitas sing kanthi rutin ditindakake menyang pasar global ing taun 2017. Iki minangka produk anyar, sing diupgrade lan berulang, lan Iki njembarake aplikasi produk semprotan katup mikro sadurunge, khususe kosmetik ...
    Waca liyane