Histroy

Ing
2003

Nggawe lini produksi tabung kosmetik pisanan ing Guangzhou.

Ing
2005

Tim penjualan pasar cina pertama dibangun ing Yiwu adhedhasar toko distrik Pasar Futian 4.

Ing
2006

toko penanda yiwu nomer loro.

Ing
2007

Lini produksi kaping telu diwiwiti lan perusahaan Cabang sing didegake ing Guangzhou.

Ing
2011

Heypack Co didegaké winates lan miwiti E-commerce perdagangan Alibaba. Uga sawetara produsen kemasan botol sing dadi pemasok saben taun. Saiki atusan mitra stabil saka Zhejiang, Guangdong, Jiangsu lsp

Ing
2013

pindhah kantor menyang distrik Pasar 5 Yiwu Futian lan 10 wong tetep luwih saka 3 taun ing tim penjualan

Ing
2017

dodolan tekan 30 yuta, departemen QC Ekspor Profesional sing diadegake ing gudang Jinhua.

Ing
2020

dodolan 40 yuta lan kantor pindhah menyang Shuguang International Plaza. Heypack Fokus ing botol PET sing bisa didaur ulang lan ngembangake kemasan botol semprotan.