Babagan Kita

HEYPACK CO., TERBATAS

Kita minangka produsen kemasan kosmetik profesional.

Tim desain kreatif lan klompok penjualan profesional ing Yiwu Zhejiang.

Merek

Kita ngimpi dadi pemasok kontainer paket global, lan nawakake layanan kanggo 10000 merek ing saindenging jagad. Kita duwe desain produk sing kuat lan independen, tim pangembangan produk.
Kita nindakake kabeh jinis tanggung jawab, netepi impen kita.

Pengalaman

Kita minangka perusahaan swasta sing fokus ing produksi lan adol kabeh jinis paket lan kontainer. Sajrone 15 taun kepungkur, kita nawakake layanan paket kanggo luwih akeh perusahaan. Kita darmabakti kanggo nambah level desain bisnis.

Kapercayan

Panjaluk nemtokake kabeh. Tim menang mbesuk. Kita dadi profesional, jujur, kreatif, lan bisa nuduhake.
Dadi asisten tuku klien lan nawakake produk bermutu minangka hal sing nyenengake kanggo kita.

Apa sing Kita Laku

HEYPACK miwiti kemasan kosmetik perdagangan luar negeri ing taun 2009. Nganti saiki HEYPACK duwe sistem produksi lan pangiriman lengkap. Koleksi bahan plastik & logam & kertas & pring, niup botol & injeksi, pembuangan ing ndhuwur kayata elektroplating, frosting, engraving, spray. Pencetakan logo kaya layar, offset, stamping panas, transfer banyu, label. Kajaba iku, Sampel gratis, pengiriman samodra DDU, pangiriman udara sing hemat biaya. Target pungkasan yaiku mitra bisnis sing bisa dipercaya!

Produk utama yaiku tabung PE kosmetik, tabung laminasi plastik-plastik, botol niup PE & PET, botol tanpa botol & botol krim, botol kaca & aluminium, make-up lan pengepakan parfum.

dgjjgf

Kita wis nyedhiyakake kontainer khusus kanggo kinerja dhuwur.

Kita minangka asisten tuku profesional para pelanggan. 

- Iki minangka tugas kanthi raos prestasi.