Babagan Kita

Kita minangka perusahaan swasta sing fokus ing produksi lan adol kabeh jinis paket lan kontainer. Sajrone 15 taun kepungkur, kita nawakake layanan paket kanggo luwih akeh perusahaan. Kita darmabakti kanggo nambah level desain bisnis.

Kita ngimpi dadi pemasok kontainer paket global, lan nawakake layanan kanggo 10000 merek ing saindenging jagad. Kita duwe desain produk sing kuat lan independen, tim pangembangan produk.

  • factaryimg

Kemasan & Wadah

Proses Produksi

Kalebu nyiapake bahan Segar ,. Botol warna nindakake, Botol & Injeksi botol. Pembuangan permukaan kaya electroplating, .Sincincare. Mutiara, Ukiran. Percetakan desain kayata label, Percetakan Ofiset, Percetakan layar, Stamping Emas / Perak / Mawar lan liya-liyane.

Miwiti PAKET ing taun 2003
imgindex

Pembuangan & Percetakan Lumahing

  • Screen Prinitng

    Layar Prinitng

    1-4, nyithak layar warna, cocog kanggo info produk, log sederhana

  • Hot Stamping

    Stamping Panas

    Silver, Gold, Rose Gold, setelan stamping panas kanggo logo

  • Labeling

    Labeling

    Tanduran putih, transparan, warna kanggo tanduran, wong.

  • Frosting

    Frosting

    Warna matte ireng, matte putih, utawa warna liyane kanggo produk berkualitas tinggi

Njaluk inspirasi